Fri frakt over 600.- — Full returrett — Trygg handel

Om Trine på Gården

Vi tror på at mat skal være ekte – at det å oppleve både mat som smak eller mestring skal gi den ekte gleden. Gjennom å dyrke lokale tradisjoner, håndtverk og kreativitet, ønsker vi å bidra til å sette Søgne på matkartet. Så enten du møter oss på gården i Søgne eller gjennom gaver du har fått – vi ønsker at gi deg matglede utenom det vanlige.

Bakgrunn

Historien om Trine på Gården startet med en drøm om å fornye mormors kjøkken. Helt fra jeg var liten, har jeg hatt med meg sterke matminner om matgleder og opplevelser rundt kjøkkenbordet. Det ble for meg selve spiren til å starte drømmen om å skape matgleder også for andre.

Inspirasjon ble drøm – og drøm ble virkelighet i 2012. Da åpnet Trine på Gården kjøkkenet på en liten, koselig bondegård i Søgne. Selv om vi har vært små, har vi hele tiden vært kjempestolte over fokuset på å skape matgleder for andre gjennom satsing på lokale råvarer fra stolte bønder. Vi er opptatt av å ta vare på de gamle mattradisjonene, og i tillegg utnytte råvarene på det tidspunkt de er mest næringsrike og smakfulle. Vi kaller det ekte og ærlig mat.

Våre produkter

Våre produkter inneholder ikke tilsettingsstoffer og vi har fokus på å bruke minimalt med både salt og sukker. Vi har som mål at våre produkter skal være sunnere enn tilsvarende produkter i markedet, og vi bruker alltid råvarer som er i sesong når de har mest smak og høyest næringsinnhold.