Fri frakt over 600.- — Full returrett — Trygg handel

RABARBRA OG JORDBÆRKAKE

RABARBRA OG JORDBÆRKAKE

Denne kaken smaker av sommer og er perfekt når kaken kan lages litt i forveien, og fryses!


Mandel Bunn:
5 eggehviter
250 gr melis
250 gr malte mandler
Fremgangsmåte:

Stivpisk eggehvitene. Vend siktet melis og malte mandler forsiktig inn i eggehvitene.
hell røren i en smurt springform, 26 cm i diameter
steks ved 180 gr i 40 min.
Avkjøl bunnen helt på rist. Bunnen må være helt avkjølt før kremen legges over.

Kremen:
3 dl Rabarbra syltetøy fra Trine På Gården
7 dl kremfløte
5 ss sukker
3 ss kokende vann
3 plater gelatin
Pisk fløten nesten stiv, litt bløt.
legg gelatin plater i kaldt vann i 3 min, klem ut vann og smelt gelatin i det kokende vannet.
Bland sammen kremen med syltetøyet og rør i gelatinen.
Dette tømmes over bunnen mens den enda ligger i springformen.
Settes kaldt i 3-4 timer. Kaken kan gjerne fryses frem til den dagen den skal serveres!  


Ved servering:
3 dl Rabarbra syltetøy fra Trine På Gården
200 gr Ferske jordbær i biter
Dette blandes sammen og legger på toppen av kremen.

Pyntes med spiselige blomster.

Kaken kan fryses.