Gratis frakt — Full returrett — Trygg handel

Potetvafler

Potetvafler

Dette er en supert måte og spise "brødmat" på. Når vaffelrøren er salt, så passer det perfekt til alt av pålegg, til niste og turmat.

Ingredienser
  • 4 egg
  • 4 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 1/2 dl sammalt hvete
  • 1/2 dl potetmel
  • 1 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 4 ss smeltet smør
  • 5 stk poteter
Fremgangsmåte
  1. Bland alle ingrediensene, bortsett fra potetene, til vaffelrøren.
  2. Skrell potetene og riv dem grovt på et rivjern.
  3. Klem ut vannet og bland de revne potetene i røren.
  4. La røren svelle i 15 minutter. Rør i røren av og til slik at ikke potetene blir misfarget.
  5. Stek vaflene i vaffeljern.
Vaflene kan spises med litt spekeskinke og ruccola, event med en klatt rømme. Eller brukes som niste med gulost, skinke, salat og paprika.