Fri frakt over 600.- — Full returrett — Trygg handel

BRINGEBÆR KAKE MED KONFEKTBUNN

BRINGEBÆR KAKE MED KONFEKTBUNN

Frisk kake som er fantastisk sammen med den mektige sjokolade bunnen.

5 egg
290 gr sukker
340 gr god sjokolade
200 gr meierismør

Pisk egg og sukker til eggedosis
smelt smøret i en gryte og ta gryten av platen, tilsett sjokoladen i biter og rør til den er smeltet.

En rund kakeform på 26 cm smøres, og legg ett bakepapir i bunnen av formen
(da er kaken lettere å legge over på serveringsbrett ved servering)
Bland alt sammen og tøm røren over i formen.
stekes i 15-18 min på 180 gr. Da skal kaken ha sluppet kantene og ha en bløt kjerne og kan tas ut av ovnen. Avkjøles på rist. Må være helt avkjølt før kremen skal tømmes over.

Fyll:
3 dl rørt bringebærsyltetøy
7 dl kremfløte
5 ss sukker
3 ss kokende vann
3 plater gelatin


Pisk fløten nesten stiv, litt bløt.
legg gelatin plater i kaldt vann i 3 min, klem ut vann og smelt gelatin i det kokende vannet.
Bland sammen kremen med syltetøyet og rør i gelatinen.
Dette tømmes over bunnen mens den enda ligger i springformen.
Settes i kjøleskapet i 3-4 timer. Kaken kan fint fryses og tines i kjøleskapet natten over før servering.  

Ved servering:
3 dl rørt bringebærsyltetøy
200 gr friske bringebær
Legg syltetøyet på toppen av kremen, og pynt med friske bringebær og spiselige blomster.

Kaken kan fryses.